SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal

Megrendelését a GLS futárszolgálat szállítja ki  rugalmas kézbesítés keretén belül,  munkanapokon 8-17 óra között  az Ön által megadott címre. 

Várható szállítási idő: 1-2 munkanap.

Szállítási díj: 1190 Ft

Ingyenes szállítás: 15000 Ft feletti rendelés esetén.

A rugalmas kézbesítési kísérlet szolgáltatás keretén belül a futár háromszor próbálja meg a csomagot kézbesíteni! A kiszállítás napjának reggelén      e-mailben és sms üzenetben értesítést kap, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát (+36-1/802-02-65), és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítés idejéről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül Ön kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt a legközelebbi GLS depóban, illetve egy meghatározott listából kiválasztott GLS Csomagpontban. 

Kérjük, hogy a termékeket a futár előtt szíveskedjenek mennyiségileg és minőségileg megvizsgálni, az esetlegesen a termékeken észlelt sérülések esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. A jegyzőkönyvet a futárral minden esetben írassa alá!